1

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Χαλεπά 6, Γέρακας
Τ.Κ 15344

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινές
9:00π.μ – 6:00μ.μ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 

(+30) 216 9005972

Social Media 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ζήσε το internet αλλιώς.

«Τίποτα δεν κοστίζει ακριβότερα από μια χαμένη ευκαιρία…» Αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι είναι πρωτοπόροι στην τεχνολογία και διαμορφώνουν τις παγκόσμιες τάσεις, που ανταποκρινόμενοι στις δυσκολίες των καιρών, επενδύουν πλέον μαζικά στο live streaming. Το μέλλον ανήκει ξεκάθαρα στη ζωντανή αναμετάδοση εικόνας και ήχου υψηλής ποιότητας μέσω internet. Η Three Way, παρούσα στις μεγάλες διαδικτυακές αλλαγές, συνδιαμορφώνει έναν καινούργιο, realtime κόσμο.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

.

Το live streaming παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό. Στατιστικές μελέτες δείχνουν ότι το 80% των καταναλωτών θα προτιμούσε να παρακολουθήσει ένα βίντεο, παρά να διαβάσει ένα κείμενο σε ένα blog.

Τί σημαίνει αυτό πρακτικά, ειδικά στην Ελλάδα;

Με αυτή την υπηρεσία μπορείτε να προσεγγίσετε ένα ευρύτατο κοινό και να αυξήσετε σημαντικά την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας και του καναλιού σας. Παράλληλα, ενισχύεται η προβολή του brand name σας εγκαθιδρύοντας δεσμούς εμπιστοσύνης με το κοινό, ενώ η προβολή διαφημιστικών σποτ από χορηγίες κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης γίνεται με οργανικό τρόπο.

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ

Η Three Way μπορεί αποδεδειγμένα να βοηθήσει στη δημιουργία μιας πιο αυθεντικής διαδικτυακής εμπειρίας, όπου η ανθρώπινη επαφή βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η κάλυψη εταιρικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, συναυλιών, εκδηλώσεων δήμων, γάμων, βαπτίσεων ή άλλων ιδιαίτερων περιστάσεων, δεν θα μπορούσε να είναι πιο άμεση και εύκολη. Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως ρομποτικές κάμερες υψηλής ανάλυσης και κονσόλα εικόνας, ενώ είναι δυνατή η δορυφορική σύνδεση Internet από το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας που κατέχει πλήρως το αντικείμενο και είναι πανέτοιμο να συνδράμει στην επίτευξη των στόχων σας.

H ζωντανή αναμετάδοση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Facebook, το YouΤube ή την ιστοσελίδα σας. Υπάρχει η δυνατότητα για μοντάζ σε πραγματικό χρόνο, αλλά και για προβολή των χορηγών σας σε εκείνο ακριβώς το σημείο της οθόνης που επιθυμείτε.

LIVE SREAMING

Live streaming: Ζήσε το internet αλλιώς.

Μαζί μπορούμε να χτίσουμε το αύριο που θέλετε. Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά συνάμα και συναρπαστικοί για όσους γνωρίζουν ότι μέσα από τις μεγαλύτερες δυσκολίες ξεχωρίζουν αυτοί που πρώτοι ανοίγουν νέους δρόμους.

Καλέστε μας τώρα για να ενημερωθείτε πλήρως για την υπηρεσία live streaming και… ζήστε το internet αλλιώς.

arrow 2

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

15 + 2 =