1

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Χαλεπά 6, Γέρακας
Τ.Κ 15344

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινές
9:00π.μ – 6:00μ.μ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 

(+30) 216 9005972

Social Media 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΚΟΝΑΣ

Νέα Οπτική στην Προβολή Εικόνας

Χρησιμοποιήστε τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της εικόνας και παρουσιάστε στο κοινό σας νοήματα που  δεν αποκαλύπτονται μόνο με λόγια.

 

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιλέγουμε μαζί τους ιδανικούς προβολείς για κάθε περίσταση. Οι επιλογές είναι πολλές κι επομένως η συνεργασία με τον πελάτη μας θεωρείται δεδομένη προκειμένου να καταλήξουμε από κοινού στη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού.

Διαθέτουμε Video Walls, οθόνες Plasma και LED, Monitors, πανιά προβολής διαφόρων μεγεθών, κ.ά., καθώς επίσης και πολλά διαφορετικά μέσα αναπαραγωγής για να  παρέχουμε άριστη κάλυψη εικόνας.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Προδιαγραφές Χώρου

Θα πρέπει να γνωρίζουμε τις προδιαγραφές του χώρου στον οποίο θα πραγματοποιηθεί ένα event. Το μέγεθος και το ύψος της αίθουσας  υποδεικνύουν ποια μέσα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την προβολή εικόνας και βίντεο.

Μέγεθος Οθόνης

Η προβολή δε θα πρέπει να παρουσιάζει οπτικές δυσκολίες στο κοινό. Αντιθέτως, θα πρέπει να γίνεται έξυπνη χρήση του χώρου και να εκμεταλλευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερα από τα διαθέσιμα μέσα προβολής.

Φωτισμός Αίθουσας

Ο φωτισμός της αίθουσας είναι ουσιώδους σημασίας για την προβολή εικόνας. Η τοποθέτηση των συστημάτων φωτισμού είναι αλληλένδετη με το πού θα προβληθεί η εικόνα ή το βίντεο και με ποιον τρόπο.

Μέσο Αναπαραγωγής

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε το μέσο αναπαραγωγής που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε. Έτσι, εξατομικεύουμε τον τρόπο παρουσίασης της εικόνας και μετατρέπουμε μια απλή παραγωγή σε αυτό που αποκαλούμε «υπερπαραγωγή».

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ

Εστιάζοντας στους στόχους που έχουν τεθεί για κάθε εκδήλωση, λειτουργούμε συντονισμένα και αποτελεσματικά για να παρέχουμε ολοκληρωμένη κάλυψη εικόνας.

Η δυναμική ομάδα των τεχνικών μας με τη χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού διασφαλίζει ότι η εικόνα ή το βίντεο που θα προβληθεί στο event θα εκπλήξει ευχάριστα κάθε παρευρισκόμενο. Επειδή, ειδικά στην εποχή μας, η δύναμη της εικόνας είναι αδιαμφισβήτητη, η Three Way ανοίγει έναν καινούργιο κόσμο εμπειριών στον τομέα της προβολής εικόνας.

ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΚΟΝΑΣ

Ας μιλήσουμε για αυτό που εσείς οραματίζεστε!

Έχετε μια εικόνα στο μυαλό σας και θέλετε να τη μοιραστείτε με τον κόσμο; Μη σκέφτεστε τους περιορισμούς. Μαζί, θα δώσουμε στο όραμά σας σάρκα και οστά για να μεταφερθεί όσο πιο πιστά γίνεται στο κοινό.

Επιτρέψτε μας να σας διευκολύνουμε ώστε να γίνει το όραμά σας πραγματικότητα!

arrow 2

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

15 + 15 =