1

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Χαλεπά 6, Γέρακας
Τ.Κ 15344

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινές
9:00π.μ – 6:00μ.μ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 

(+30) 216 9005972

Social Media 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Κρυστάλλινος Ζεστός Ήχος

Ήχος που προκαλεί τον ακροατή να τον εξερευνήσει.

Ήχος που είναι κρυστάλλινης καθαρότητας, αλλά ταυτόχρονα ζεστός.

Ήχος που ταξιδεύει το μυαλό και την καρδιά.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων δεν είναι κάτι απλό. Προϋποθέτει βαθιά γνώση των φυσικών χαρακτηριστικών του ήχου, αλλά και προσωπική μουσική παιδεία. Όλοι μας έχουμε βρεθεί κάποια φορά σε ένα event με παραμορφωμένο ήχο και χαμηλής ποιότητας ακουστική. Η αλήθεια είναι ότι εύκολα μπορεί κανείς να παρασυρθεί σε ηχητικά ατοπήματα όταν δεν είναι πολύ προσεκτικός και δεν έχει αρκετή εμπειρία.

Ο κάθε χώρος έχει δικές του προδιαγραφές κι απαιτείται μελέτη από ειδικούς για να αποδοθεί σωστά το επιθυμητό ηχόχρωμα. Όταν αναφερόμαστε σε «καλό» ήχο,  όλοι από τους μουσικούς και τους ηχολήπτες ως τους managers και τους διοργανωτές έχουν ευθύνη απέναντι στο κοινό. Έτσι, πρέπει ο ήχος να είναι πάντα η κοινή προτεραιότητα όλων εκείνων που συμβάλλουν σε μια εκδήλωση.

Η ΛΥΣΗ

.

Για να επιτευχθεί η σωστή ηχητική κάλυψη θα πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις: οι μουσικοί και οι ηχολήπτες θα πρέπει να έχουν βαθιά γνώση του αντικειμένου τους και ο χώρος και ο εξοπλισμός να είναι κατάλληλοι ώστε το κοινό τελικά να απολαύσει μελωδίες με πλούσιο ήχο.

Μουσικοί

Σε ότι αφορά τις μουσικές εκδηλώσεις, θα πρέπει οι ίδιοι οι μουσικοί να έχουν διαμορφώσει πρωτίστως τον προσωπικό τους ήχο και να γνωρίζουν πώς ακριβώς επιθυμούν να ακούγεται σε έναν χώρο. Αυτοί δίνουν τον παλμό και από αυτούς ξεκινάνε όλα.

Ηχολήπτες

Η πράξη και η καθημερινή τριβή με το αντικείμενο βελτιώνει τις δεξιότητες κάθε επαγγελματία. Αυτό συμβαίνει και με τους ηχολήπτες που πρέπει να προσφέρουν  όχι μόνο τεχνικές γνώσεις που εμπλουτίζονται με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και ταλέντο.

Χώρος

Ο χώρος θα πρέπει να έχει μελετηθεί επαρκώς ώστε να έχουν προσδιορισθεί απολύτως οι προδιαγραφές του για πλήρη ηχητική κάλυψη. Το μέγεθος, τα υλικά κατασκευής και άλλα χαρακτηριστικά καθορίζουν το αν είναι κατάλληλος για το event που επιθυμείτε.

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός θα πρέπει να είναι ποιοτικός και να αποδίδει τα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν χωράνε συμβιβασμοί στην ποιότητα του ήχου. Κάθε έκπτωση έχει σοβαρό αντίκτυπο, για αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη βάση στον κατάλληλο εξοπλισμό.

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ

Αναλυτική Μελέτη του χώρου

Είτε πρόκειται για μεγάλο, είτε για μικρό, είτε για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, παρέχουμε λύσεις για ολοκληρωμένη ηχητική κάλυψη σε κάθε περίπτωση.

Επιλογή επαγγελματικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται ενεργητικά και παθητικά ηχεία, Multipla, Line Array και Subwoofers. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για κάθε είδους εκδήλωση.

Σωστή και έγκαιρη τοποθέτηση του ηχητικού εξοπλισμού

Όλα προγραμματίζονται ώστε να λειτουργούν στην εντέλεια, χωρίς απρόοπτα που οδηγούν σε βιαστικές αποφάσεις και μέτρια αποτελέσματα.

Έμπειρο τεχνικό προσωπικό

Μαζί με τους ηχολήπτες μας, φροντίζουμε να εφαρμόζουμε τις πιο καινοτόμες τεχνικές για απόδοση ήχου υψηλής καθαρότητας.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ακούστε κι απολαύστε πραγματικά κρυστάλλινο ήχο.

Ο καλός ήχος αποτελεί μια ωραία πρόκληση για εμάς, καθώς η ηχητική κάλυψη έχει πολλές παραμέτρους που πρέπει να λάβουμε υπόψη.

Από τη δημιουργία του rider ως την τοποθέτηση συστημάτων ήχου, όλα έχουν μεγάλη σημασία για την επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μας και απολαύστε κρυστάλλινο ήχο!

arrow 2

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

6 + 6 =