1

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Χαλεπά 6, Γέρακας
Τ.Κ 15344

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινές
9:00π.μ – 6:00μ.μ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 

(+30) 216 9005972

Social Media 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Φωτίζουμε για να αναδείξουμε

Η κάλυψη των αναγκών φωτισμού παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ατμόσφαιρας. Αν ξέρει κάποιος πώς και πού να φωτίσει, έχει ήδη εξασφαλίσει την επιτυχία οποιουδήποτε τύπου εκδήλωσης πριν καν αυτή αρχίσει.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η ερώτηση αυτή μοιάζει να έχει αυτονόητη απάντηση. Στην πραγματικότητα, όμως, λίγοι είναι αυτοί που  γνωρίζουν τα μυστικά δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας  στο κομμάτι του φωτισμού μιας εκδήλωσης.

Μόνο μέσα από το αποτέλεσμα μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι ο φωτισμός μπορεί να λειτουργήσει με πολλούς τρόπους και να επηρεαστεί επίσης από πολλούς παράγοντες.

Οι αποχρώσεις, το χρώμα, η ένταση του φωτός -και όχι μόνο- μπορούν να μεταμορφώσουν κάτι απλό σε κάτι φαντασμαγορικό ή πολλές φορές μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο. Επομένως είναι αναγκαίο να εμπιστεύεται κανείς επαγγελματίες με εμπειρία, τεχνογνωσία και καλλιέργεια ώστε να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες της κάθε διοργάνωσης.

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ

Μελέτη του χώρου

Στη φάση αυτή θα πρέπει να καθοριστεί πώς θα επιτευχθεί αφενός η ικανοποιητική και απρόσκοπτη απεικόνιση  του χώρου  μέσω του φωτισμού και αφετέρου πώς θα δημιουργηθεί η επιθυμητή αίσθηση.

Τοποθέτηση Κατάλληλου Εξοπλισμού

Υπάρχουν διαθέσιμοι προβολείς για διαφοροποίηση χρωμάτων, αλλά και φωτιστικά για δημιουργία εφέ. Όλα αυτά πρέπει να υπηρετούν έναν στόχο, μια εικόνα, ένα όραμα ώστε να μην  αποτελούν τελικά απλώς  μια ενόχληση για το κοινό.

Γενική πρόβα

Πριν την εκδήλωση ή το event χρειάζεται να πραγματοποιηθεί μια γενική πρόβα για να ελεγχθεί η φωτιστική κάλυψη και να εγγυηθούμε ότι όλα θα λειτουργήσουν όπως αναμένουμε..

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ

.Η Three Way γνωρίζει πώς να βρίσκει τις σωστές ισορροπίες στον φωτισμό, έχοντας δημιουργήσει από την αρχή το κατάλληλο πλάνο.

Ισορροπίες

Για να έχετε σωστές ισορροπίες απαλού και έντονου φωτισμού. Αναλόγως του χώρου και των στόχων σας, μπορείτε να μαγνητίσετε το κοινό με εναλλαγές έντασης φωτός.

Πλάνο

Για να  στρέφει το κοινό την προσοχή του την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο.

Πλήρης Απεικόνιση του Χώρου

Για να υπάρχει πλήρης απεικόνιση  ενός χώρου με κατευθυνόμενο φωτισμό και να μην υπάρχουν ασαφή ή σκοτεινά σημεία όταν δεν συντρέχουν για αυτό οι κατάλληλοι λόγοι.

ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Απευθυνθείτε σε εμάς για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του δικού σας event!

Λόγω της πλούσιας εμπειρίας, αλλά και της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε, μπορούμε να κατανοήσουμε και να υλοποιήσουμε κάθε φωτιστική ανάγκη που προκύπτει σε ένα event. Σίγουρα, ο φωτισμός, πέρα από το τεχνικό κομμάτι, αφορά και στον τρόπο αντίληψης και αίσθησης ενός χώρου.

Επομένως εσείς, δεν έχετε παρά να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας  για να συζητήσουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε μέσω των παιχνιδιών του φωτός.

arrow 2

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

11 + 1 =