1

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Χαλεπά 6, Γέρακας
Τ.Κ 15344

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινές
9:00π.μ – 6:00μ.μ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 

(+30) 216 9005972

Social Media 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κατασκευές Ειδικών Περιστάσεων

Οι ειδικές κατασκευές της εταιρείας μας διασφαλίζουν την ασφάλεια των παρευρισκομένων δημιουργώντας  παράλληλα  ελκυστική ατμόσφαιρα.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με τον όρο «ειδικές κατασκευές» αναφερόμαστε σε τρεις κύριες κατηγορίες κατασκευών: τα συστήματα στήριξης, τις εξέδρες εκδηλώσεων και τις πίστες χορού.

Αποτελούν πάντα μεγάλο μέρος των συζητήσεων με τους συνεργάτες μας, καθώς κάθε κατασκευή απαιτεί διεξοδική μελέτη και προσεκτική τοποθέτηση προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Μελέτη

Το πρώτο στάδιο αποτελεί τη βάση για να επιτευχθεί άρτιο αποτέλεσμα. Αυτό, δεν είναι άλλο από την κατάλληλη μελέτη του χώρου, αλλά και των στόχων του πελάτη. Είναι αναγκαίο να υπάρξει λεπτομερής καταγραφή όλων των στοιχείων που κρίνουν αποφάσεις για τεχνικές λεπτομέρειες.

Τοποθέτηση

Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία λαμβάνουμε  σοβαρά υπόψη μας όλες τις κρίσιμες τεχνικές παραμέτρους. Μετά την τοποθέτηση γίνονται συνεχείς έλεγχοι για να διαπιστωθεί κατά πόσο ικανοποιούν τον σκοπό για τον οποίο τοποθετήθηκαν.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα για όλα τα μέλη της ομάδας μας. Οφείλουμε να επιδεικνύουμε κάθε φορά επαγγελματισμό και να διασφαλίζουμε πρωτίστως το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στον χώρο.

Αποτέλεσμα

Το τελικό  αποτέλεσμα πρέπει να είναι  εκπληκτικό από όλες τις απόψεις. Οι ειδικές κατασκευές πρέπει να είναι άψογες σε κάθε επίπεδο – τεχνικό και αισθητικό.

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι επιπλέον παροχές της Three Way.

Σκηνικά Συνεδρίων

Κάθε συνέδριο πρέπει να είναι εφοδιασμένο με τα κατάλληλα σκηνικά. Αυτό εγγυάται τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος το οποίο ευνοεί την επίτευξη των στόχων του συνεδρίου.

Εκθεσιακός Εξοπλισμός

Πρόκειται για τον διαφορετικό εξοπλισμό που απαιτεί κάθε επιτυχημένη έκθεση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Ψηφιακές εκτυπώσεις, Banners, Stands

Απαλλαγείτε από επιπρόσθετες έγνοιες και απλώς απευθυνθείτε σε εμάς για τις ψηφιακές σας εκτυπώσεις, τη δημιουργία banners αλλά και stands.

Κόκκινα χαλιά, μοκέτες

Αν διοργανώνετε ένα ειδικό event που απαιτεί χαλιά και μοκέτες, εμείς σας παρέχουμε την υποδομή και τον εξοπλισμό για να εντυπωσιάσετε τους προσκεκλημένους.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Και τώρα στην πράξη!

Ελάτε να συζητήσουμε για τη δική σας ειδική κατασκευή!

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι ειδικές κατασκευές, παρόλο που απαιτούν σύνθετες διαδικασίες για την τοποθέτησή τους, είναι κοινές σε πλήθος εκδηλώσεων και  σίγουρα, όχι άδικα.

Ελάτε να συζητήσουμε τι ανάγκες υπάρχουν και να στήσουμε την κατασκευή εκείνη που ενδείκνυται περισσότερο για τη δική σας περίσταση.

arrow 2

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

9 + 9 =