1

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Χαλεπά 6, Γέρακας
Τ.Κ 15344

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινές
9:00π.μ – 6:00μ.μ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 

(+30) 216 9005972

Social Media 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορόσημα στην πορεία της Three Way

Dec 19, 2018Ορόσημα

Ορόσημα στην πορεία της Three Way to 2018 

Ένας χρόνος περνάει γρήγορα, ειδικά όταν απολαμβάνεις τη δουλειά που κάνεις. Το 2018 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για την Three Way.

Η μετάβαση στη νέα εποχή της εταιρείας στην αρχή του 2018 μας μετέδωσε τέτοια συναισθήματα ενθουσιασμού που μας ώθησαν όλη τη χρονιά στο να αναζητάμε διαρκώς καινούργιους τρόπους για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς.

Τώρα, καθώς κοιτάμε πίσω τη χρονιά που πέρασε και κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση, μπορούμε να ισχυριστούμε με σιγουριά ότι οι προσπάθειές μας καρποφόρησαν. Αυτοί οι καρποί είναι οι συνεργασίες μας με πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν τη δυαντότητα να αναλάβουμε την υποστήριξη και τεχνική κάλυψη των διοργανώσεών τους.

Η επιτυχία τους ήταν το αποτέλεσμα καλά οργανωμένων σχεδίων που εφαρμόστηκαν με απόλυτη ακρίβεια στην πράξη, ώστε να διασφαλιστεί σε κάθε πελάτη μας η ολοκλήρωση της δουλειάς του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι, αποχαιρετώντας το 2018, έχουμε προσθέσει τη χρονιά αυτή στη δημιουργική μας φαρέτρα:

Συναυλίες που ξεσήκωσαν τους θεατές

Συνεργαστήκαμε με καλλιτέχνες, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Χρήστος Δάντης και δημιουργήσαμε το τεχνικό πλαίσιο για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους και να συνεπάρουν τον κόσμο με το μοναδικό τους ταλέντο.

LIVE στο AKANTHUS

Όλο το καλοκαίρι, οι Κυριακές και οι Δευτέρες μας είχαν ιδιαίτερο μουσικό χρώμα. Κάθε Κυριακή είχαμε την τύχη να βρισκόμαστε στην παρέα του Μύρωνα Στρατή και του Ησαία Ματιάμπα, ενώ κάθε Δευτέρα, ο Νίκος Απέργης μας έβαζε στον δικό του μουσικό κόσμο.

Συνεργασία με το PLAZA RESORT HOTEL

Η συνεργασία μας κάθε χρονιά αποτελεί ένα από τα σημεία ορόσημα για την Three Way. Η κάλυψη συνεδρίων, γαμήλιων πάρτι και εταιρικών γεγονότων αντανακλούν πάντα ποιότητα υψηλών προδιαγραφών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου plaza-resort.com 

Θέλετε να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς ;

LINEA EXHIBITIONS

Οι εκθέσεις της Linea στο Poseidoneia 2018 και το Transport Show 2018 στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία. Η Three Way χαίρεται πολύ που συνετέλεσε σε αυτή με τον τρόπο της, στήνοντας τις τράσες στα εκθεσιακά της περίπτερα.

LINEA EXHIBITIONS: Η αξιόπιστη επιλογή για τον σχεδιασμό του εκθεσιακού περίπτερου σας linea.gr 

Συνεργασία με την εταιρεία A La Carte Travel

To ELAION LOFT είναι ο χώρος στον οποίο διοργανώθηκαν events και συνέδρια της εταιρείας A La Carte Travel. Η επιτυχία αυτής της συνεργασίας σίγουρα αποτελεί ορόσημο για εμάς.

A LA CARTE TRAVEL: Your DMC in Greece alacarte-travel.gr 

Συνεργασία με τον Δήμο Λαυρεωτικής

Είχαμε τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε με τον δήμο Λαυρίου σε πληθώρα διοργανώσεων, μεταξύ άλλων, σε συναυλίες και events με τη φιλαρμονική του δήμου, την ανδρική χορωδία Λαυρίου αλλά και τον σύλλογο Ηπειρωτών Λαυρίου.

 

Κτήμα απέραντο γαλάζιο Χρυσοβιτσιώτη

Στην Κερατέα βρίσκεται ένας εκπληκτικός χώρος στον οποίο διοργανώνονται μερικά από τα πιο εντυπωσιακά events. Η Three Way, για όγδοη συνεχή χρονιά, προσέφερε τις υπηρεσίες της στον τομέα της φωτιστικής, ηχητικής και μουσικής κάλυψης ποικίλων διοργανώσεων στο κτήμα με απόλυτη επιτυχία.

Γάμος στο απέραντο γαλάζιο endlessblue.gr 

Χορηγίες

Ο θεσμός της χορηγίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την Three Way. Έτσι, για άλλη μια χρονιά στηρίξαμε το έργο της Κοινωνικής στήριξης της Αναστασίας Τσιακάλου και αναλάβαμε την ηχητική κάλυψη των φιλανθρωπικών gala που διοργανώθηκαν από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Επενδύσεις σε εξοπλισμό φωτισμού και εικόνας

Καθώς η εταιρεία επιθυμεί να βρίσκεται μπροστά σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, επενδύσαμε στην απόκτηση καινούργιου εξοπλισμού για εικόνα και φωτισμό, τον οποίο και χρησιμοποιήσαμε σε σημαντικά events στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το ξενοδοχείο Hilton Athens αλλά και στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ενίσχυση της εταιρικής μας εικόνας

Μπορείτε πλέον να μας βρίσκετε διαδικτυακά σε νέα ιστοσελίδα. Φυσικά, η επαφή μαζί μας είναι πιο εύκολη από ποτέ μέσω Facebook ή Instagram.  Αν θέλετε να παρακολουθήσετε βίντεο από τη δουλειά μας θα μας βρείτε στο YouTube, ενώ αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για εμάς, μπορείτε επίσης να μας βρείτε σε blogs ιστοσελίδων για τον γάμο, όπως το weddingstyle.gr.    

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο YouTube 

Μάθετε τα τελευταία νέα μας στην σελίδα μας στο Facebook 

Προσδοκίες και ελπίδες για το 2019;

Πολλές. Η εταιρεία μας έχει μάθει εξάλλου, μέσα στα χρόνια, ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι να μην επαναπαύεσαι ποτέ σε ό,τι έχεις ήδη πετύχει. Κάθε μέρα πρέπει έμπρακτα να αποδεικνύεις εκ νέου τι μπορείς να προσφέρεις.

Αλλά αυτό είναι κάτι που η Three Way το βρίσκει συναρπαστικό. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αναλάβει κάθε νέα πρόκληση.

Το βέβαιο είναι ότι το 2019 θα μας βρει ακόμη πιο έτοιμους, ακόμη πιο ενθουσιώδεις, ακόμη πιο δυναμικούς και παθιασμένους για αυτό που κάνουμε: να φέρνουμε πάντα εις πέρας με επιτυχία δουλειές υψηλών προσδοκιών ανθρώπων που — όπως κι εμείς — δεν επιθυμούν τίποτα λιγότερο από την τελειότητα στη δουλειά τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για να βάλουμε, από τώρα κιόλας, γερές βάσεις για όσα θέλετε να συνδημιουργήσουμε μέσα στο 2019. Σας καλούμε να ζήσουμε μαζί νέες εμπειρίες, μαγικές διοργανώσεις, άψογες συνεργασίες. Καλή μας αρχή!