1

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Χαλεπά 6, Γέρακας
Τ.Κ 15344

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινές
9:00π.μ – 6:00μ.μ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 

(+30) 216 9005972

Social Media 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό το Πάσχα ανοίγουμε νέο κύκλο

Apr 10, 2018Ορόσημα

Αυτό το Πάσχα ανοίγουμε νέο κύκλο

Πάσχα σημαίνει πέρασμα. Σημαίνει μετάβαση σε μια νέα εποχή, σε έναν καινούργιο κόσμο. Το φετινό Πάσχα είναι ιδιαίτερης σημασίας για την Three Way, καθώς αποτελεί την καλύτερη συγκυρία για το δικό της πέρασμα σε μια νέα φάση. Ανανεώνοντας όλη τη γκάμα υπηρεσιών που παρέχουμε επί σειρά ετών, έχουμε τη χαρά να μοιραζόμαστε μαζί σας την καινούργια ιστοσελίδα μας.

Η νέα ιστοσελίδα παρέχει όλες τις πρακτικές πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και παράλληλα μέσω αυτής παρουσιάζονται μερικές από τις κορυφαίες συνεργασίες που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η δυναμική ομάδα μας έχει φροντίσει για ένα αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να την επισκεφτείτε  πρώτοι εσείς, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Καθώς ο ταχύς ρυθμός εξέλιξης της τεχνολογίας φέρνει στο προσκήνιο διαρκώς νέες δυνατότητες, η εταιρεία μας καταφέρνει να αποτελεί έναν σταθμό στον χώρο του ήχου, του φωτισμού, της προβολής εικόνας και βίντεο αλλά και στη χρήση ειδικών κατασκευών για πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων και events.

Στην ιστοσελίδα της Three Way υπάρχουν συγκεντρωμένες όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες και μπορείτε να δείτε αναλυτικά ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά. Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να υλοποιήσουμε το πιο φιλόδοξο πλάνο σας με διασφαλισμένη επιτυχία. Κάνοντας κλικ παρακάτω, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα μας για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας.

Επισκεφτείτε το κανάλι μας στο YouTube 

Ο ενθουσιασμός μας για την καινούργια ιστοσελίδα, όπως και για κάθε νέο δημιουργικό βήμα που κάνουμε, είναι πραγματικά μεγάλος. Όπως θα δείτε, διατηρούμε σταθερά την ποιότητα με την οποία μας γνωρίσατε, προσθέτοντας διαρκώς ακόμη περισσότερες επιλογές για την εκδήλωση ή το event σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας πείτε πώς μπορούμε να κάνουμε πράξη αυτό που σκέφτεστε.

 

Πατώντας πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε μερικές από τις δουλειές που μας έχουν κάνει περήφανους. Μπορείτε να πάρετε ιδέες για το έργο σας από αυτές ή να μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας προτάσεις. Όπως πάντα, κάθε ευφάνταστη πρόκληση είναι καλοδεχούμενη από την εταιρεία μας.

Είμαστε μια εταιρεία που πιστεύει και επενδύει στην πρόοδο και την τεχνολογία και θέλουμε να μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας ό,τι πιο σύγχρονο, ασφαλές και πρωτοποριακό υπάρχει στον χώρο.

Αυτές τις μέρες του Πάσχα ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά σας. Θέλουμε να ανοίξουμε αυτόν τον καινούργιο κύκλο της εταιρείας μαζί σας γιατί μας εμπιστεύεστε και μας τιμάτε έμπρακτα εδώ και χρόνια.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μαζί ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχυ των προσδοκιών του τί μπορούμε να δημιουργήσουμε. Αυτές οι γιορτινές μέρες ας είναι το έναυσμα για το πέρασμα όλων μας από την καλή στην καλύτερη εκδοχή μας.

hna event zappeio megaro 1
Starwars event
PLAZA RESORT

Οι πελατες μας

Γιατί να μας επιλέξετε 

Z

Πολυετή εμπειρία στον χώρο των εκδηλώσεων

Z

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Z

Εξειδικευμένο και έμπειρο  τεχνικό προσωπικό

Z

Τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων

Z

Μοναδικές συνεργασίες με εξαιρετικούς καλλιτέχνες

Θέλουμε να σας ακούσουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να μάθουμε πώς μπορεί η δουλειά μας να σας φτιάξει την ημέρα!

7 + 10 =